Crypto

Evadore lanceert duurzaam ReFi-ecosysteem

Het ReFi project is ontworpen om wereldwijde hernieuwbare energie te bevorderen met aanbiedingen

Evadore lanceert duurzaam ReFi-ecosysteem

Het Evadore Regenerative Finance (ReFi) project, ontworpen om wereldwijde hernieuwbare energie te bevorderen met aanbiedingen zoals Eva Chain, EvaStore, EvaPay, GreenWallet, EvaForest en CarbonEva werd eerder vandaag genoteerd op grote cryptocurrency beurzen over de hele wereld.

Evadore, het transformatieve Regenerative Finance (ReFi) ecosysteem van EvaLabs, staat nu genoteerd op toonaangevende cryptocurrency exchanges zoals Lbank, Bitmart, P2PB2B en XT. Het platform wil blockchainondernemers, start-ups en gemeenschappen verenigen via milieuvriendelijke blockchaintechnologieën die een duurzamere wereld smeden.

In haar tokenomics analyse merkt de Evadore whitepaper op dat 39,045% van het totale initiële aanbod werd verkocht in de Initial Exchange Offering (IEO). De resterende toewijzingen zijn: 4% voor marketing, 3% voor AirDrops, 7,5% voor staking beloningen, en 16% is gereserveerd voor de Evadore Foundation.

Een blockchainoplossing voor koolstofemissies

Evadore, een op EvaChain gebaseerd initiatief van EvaLabs, pleit voor het toepassen van ReFi-principes – gericht op duurzaamheid, sociale rechtvaardigheid en zorg voor het milieu – op financiële blockchain-systemen. EvaLabs CIO Isiah Cargo benadrukte de dringende behoefte aan verandering door op te merken dat “87% van de energie die wordt gebruikt door blockchaintechnologieën afkomstig is van niet-hernieuwbare bronnen”.

Investeren in hernieuwbare energie

Het technische document van het project onthult plannen voor een financieel systeem dat afziet van fossiele brandstoffen en zich richt op duurzaamheid. Inkomsten uit het Evadore ecosysteem zullen gaan naar het verminderen van koolstofuitstoot, in het bijzonder het financieren van hydro-elektrische, zonne- en windenergieprojecten. Isiah Cargo gaf ook plannen aan voor Evadore om koolstofcompensatie-initiatieven mogelijk te maken en ontbossing tegen te gaan door koolstofkredieten te verwerven via de Evadore Foundation.

Het uitgebreide ecosysteem is meer dan alleen een portemonnee

Het ReFi-ecosysteem van EvaLabs biedt een breed scala aan duurzame financiële producten en diensten. Deze omvatten Eva Chain, EvaStore, EvaPay, GreenWallet, EvaForest en CarbonEva. Isiah Cargo onderstreepte Evadore’s toewijding aan een evenwichtig ecosysteem door te zeggen: “Evadore nodigt de wereld uit voor een koolstofvrije toekomst door middel van haar wereldwijd schaalbare, koolstofneutrale blockchainoplossing.”

Vorig bericht Cyberveiligheid in de spotlight: Overijssel host leerzame workshop
Volgend artikel TransHeroes investeert in online platform

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijOverijssel

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen