overname

Hemink neemt Zaanse Painting Holland Groep over

Hemink, specialist in vastgoedonderhoud neemt branchegenoot Painting Holland Groep uit Zaandam over.

Hemink versterkt netwerk door overname Painting Holland Groep

Holten,
Hemink, specialist in vastgoedonderhoud neemt branchegenoot Painting Holland Groep uit Zaandam over.  Naast het 90% belang van Hemink in de onderneming zal ook het huidige management team van Painting Holland Groep een belang verwerven van 10% in het bedrijf. Waarmee de directe betrokkenheid en het vertrouwen van het management team in de nieuwe combinatie word onderstreept.

Lokale verankering en regionale betrokkenheid

Om te kunnen blijven voldoen aan de steeds groter wordende vraag tot het verbeteren en verduurzamen van vastgoed is het noodzakelijk om als bedrijf voldoende schaalgrootte en personeelscapaciteit te hebben. Met de overname van Painting Holland Groep uit Zaandam wordt de schaalgrootte verder gerealiseerd, waarbij er door de toetreding van het huidige management team voldoende aandacht blijft voor de lokale verankering en huidige bedrijfscultuur. Door de transactie ontstaat er een combinatie van onderhoudsbedrijven, die van een “rechte lijn” door Nederland werken vanuit vestigingen in Holten, Nijkerk en Zaandam. Door deze overname en de hiermee gecreëerde geografische spreiding van vestigingen is de lokale zichtbaarheid en betrokkenheid gewaarborgd voor de huidige en toekomstige klanten van de groep.

Uitwisseling van kennis en ervaring

Hemink beschikt, naast haar activiteiten op het gebied van afbouw, planmatig onderhoud en RGS- werkzaamheden, specifieke kennis en ervaring op het gebied van het verduurzamen van vastgoed. Daarnaast beschikt zij over een breed netwerk van landelijk werkende ketenpartners, die in staat zijn om de (sociale) woningvoorraad van Nederland zo goed mogelijk te verduurzamen. Met de overname zal kennis en ervaring ook beschikbaar komen voor de Painting Holland Groep.  Zo kan PHG haar haar ambitie realiseren om naast professioneel onderhoudspartner ook  door groeien tot specialist in het energetisch verduurzamen van vastgoed.

Verbreding activiteiten

Met de overname van de Painting Holland Groep krijgt Hemink ook de beschikking over de jarenlange kennis en ervaring van Betonrenovatie Holland. Door de overname van de Painting Holland Groep wordt het dienstenpakket van Hemink verder verbreed, hetgeen past in haar filosofie om te opereren als full-service vastgoedpartner voor haar opdrachtgevers.

Vorig bericht TransHeroes investeert in online platform
Volgend artikel V.O.F. Van Zijl in Hengelo failliet

Nu op WijOverijssel