Nieuws

Interflow Wieringerwerf realiseert cleanroom voor NTS Norma Hengelo

NTS Norma heeft Interflow opdracht gegeven voor de ontwikkeling en bouw van een 1.600 m2 grote cleanroom in haar fabriek in Hengelo.


NTS Norma

Wieringerwerf
De nieuwe cleanroom is het antwoord op de strategie van Interflow om technische afstemming tussen de deeloperaties te optimaliseren en zo ultraprecieze oplossingen voor haar hightech klanten te kunnen garanderen. Wieringerwerfers levert de cleanroom begin 2020 op.

NTS Norma is gespecialiseerd in de productie en assemblage van ultraprecieze mechanische componenten met een nauwkeurigheid tot 1 micrometer. In de fabriek in Hengelo bevinden zich productie-eenheden voor frezen, draaien, slijpen, vonken, warmtebehandelingen, vacuüm- en zoutbadsolderen. NTS Norma heeft een programma opgezet om productieprocessen zo te ontwerpen dat de producten altijd aan de hoogste reinheidseisen voldoen. De cleanroom van Interflow – specialist van BAM in schone lucht – krijgt secties met ISO 7 en ISO 6 reinheid. Daarnaast zijn voorzieningen getroffen voor ISO 5 reinheid. De cleanroom faciliteert de technische afstemming tussen de deeloperaties.

NTS Norma

NTS Norma is een hightech eerstelijns toeleverancier, die complete mechatronische systemen ontwerpt, produceert en samenstelt. De kernkracht van NTS Norma zit in de ruime ervaring op het gebied van ultraprecisie activiteiten. Met voortdurend oog voor innovatie en no-nonsense ondernemerschap heeft het bedrijf wereldwijd een unieke positie als het gaat om precisiebewerking en ultraprecisie modules. De onderneming is één van de weinige bedrijven in de wereld die een nauwkeurigheid van (minder dan) één duizendste millimeter kan garanderen.

Interflow

Dé partner voor advies, ontwerp, bouw, validatie en beheer van contaminatieveilige ruimtes ter bescherming van mensen en producten. Onze cleanrooms, operatiekamers en laminar flow units voldoen aan de hoogste standaarden voor de (hightech)industrie, farmacie en zorg. Voor al deze ruimtes geldt dat ze aan strenge en strikte eisen moeten voldoen qua schone lucht en veiligheid. Interflow combineert zijn jarenlange ervaring en de hierin opgebouwde expertise met een passie om zijn klanten te helpen. www.interflow.nl

Vorig bericht TransHeroes investeert in online platform
Volgend artikel V.O.F. Van Zijl in Hengelo failliet

Nu op WijOverijssel