Opening

Swiss Sense verhuist en opent nieuwe winkel in Zwolle

Nieuwe brandstore op woonboulevard

Swiss Sense verhuist en opent nieuwe winkel in Zwolle

Foto: Swiss Sense

Zwolle,
specialist op het gebied van slaapproducten, viert vandaag de opening van een nieuwe winkel op de woonboulevard in Zwolle. 

Nieuwe brandstore op woonboulevard Zwolle

Voorheen was Swiss Sense gevestigd op de Anthony Fokkerstraat 5. 23 februari opende de winkelketen een gloednieuwe brandstore op de woonboulevard Zwolle aan de Grote Voort 104. Inwoners van Zwolle en omgeving kunnen hier vanaf vandaag terecht voor boxsprings, bedden, matrassen, slaapkamermeubels, bedtextiel en accessoires. De nieuwe winkel beslaat twee verdiepingen en is ingericht volgens het nieuwste winkelconcept. In het ene deel van de winkel staan inspiratie opdoen en de collecties centraal. De ruime collectie in verschillende stijlen en de laatste trends die in de winkel aan bod komen, brengen volop inspiratie. In het andere deel van de winkel kunnen klanten in de ruime comfortstudio terecht voor persoonlijk advies. Daarnaast kunnen bezoekers aan de winkel proefliggen om de producten in alle rust zelf te ervaren.

Persoonlijk advies in brandstore Swiss Sense

Storemanager David Huizinga: “Al sinds 2010 is Swiss Sense te vinden in Zwolle. We zijn als team trots dat we nu in deze nieuwe, grotere winkel op een prominente plek op de woonboulevard gevestigd zijn. Wat niet verandert is ons vertrouwde team. Zij staan met al hun ervaring klaar om klanten te helpen bij het samenstellen van een bed dat echt bij ze past. In de stijl van iemands voorkeur, met het comfort dat het lichaam nodig heeft en altijd passend binnen het budget dat zij voor ogen hebben. Want iedereen is uniek, dus is je bed dat ook. Zo helpen we met een goede nachtrust. We nodigen iedereen uit om een kijkje te komen nemen en te komen proefliggen in onze winkel!”

Martin Diks, CEO van Swiss Sense: “De nieuwe winkel in Zwolle biedt nog meer mogelijkheden om het ideale bed te vinden en naar wens samen te stellen, met persoonlijke wensen en behoeften voorop. Elke dag werken we aan onze missie: om mensen in staat te stellen de beste versie van zichzelf te zijn door goed te slapen. Ik ben trots op het team en wens hen veel succes in de nieuwe winkel!”

Vorig bericht Eerste helft maart 14 bedrijf failliet in Overijssel
Volgend artikel Zonduurzaam wint veiling van grootste vereniging huiseigenaren

Nu op WijOverijssel