Heropening

ALDI Nieuwleusen opent 17 juli groter en duurzamer

 Op woensdagochtend 17 juli wordt om 8:00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging heropend

ALDI Nieuwleusen opent 17 juli groter en duurzamer

Deventer,
Op woensdagochtend 17 juli wordt om 8:00 uur de vernieuwde ALDI-vestiging op de Grote Markt 22 in Nieuwleusen feestelijk heropend door filiaalleidster Tanja van de Linde. Tanja is al 30 jaar werkzaam bij ALDI en samen met haar team kijkt ze er naar uit om in het vernieuwde filiaal aan de slag te gaan en alle klanten weer te verwelkomen.

De afgelopen weken is hard gewerkt aan de verbouwing van de winkel. Naast een uitbreiding van ruim 250 vierkante meter winkeloppervlak, heeft ALDI ook flink geïnvesteerd in duurzaamheid. Er worden energie-efficiënte koelingen en een warmte-terugwininstallatie geïnstalleerd. Het filiaal krijgt zonnepanelen en is volledig gasloos. Door deze aanpassingen gaat het filiaal van een energielabel A naar A+++.

Kom, kras & win!

De eerste 400 klanten die minimaal twintig euro besteden ontvangen een gratis ALDI-tas en een altijd-prijs kraskaart. Naast de hoofdprijs van 250 euro maken klanten onder meer kans op een balance board en een biertafel. Klanten die misgrijpen krijgen, zolang de voorraad strekt, een gratis ALDI-boodschappentas. Om de opening extra feestelijk te maken staat er een foodtruck op het terrein waar klanten gratis kunnen proeven van heerlijke gerechtjes bereid met ALDI-producten.

De vernieuwde ALDI op de Grote Markt is geopend op maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 en op zondag van 12:00 tot 17:00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Vorig bericht Univé en FC Twente gaan samen verder
Volgend artikel Univé Oost neemt Kaplan Adviesgroep in Almelo over

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijOverijssel

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen