Cybersecurity

Cyberveiligheid in de spotlight: Overijssel host leerzame workshop

In een wereld waar digitale dreigingen aan de orde van de dag zijn, komt Hengelo op de proppen met een antwoord. Op 28 september


In een wereld waar digitale dreigingen aan de orde van de dag zijn, komt Hengelo op de proppen met een antwoord. Op 28 september wordt er in samenwerking met de Verenigde Maakindustrie Oost (VMO), Thales, Demiroz Consultancy en Eye Security een workshop georganiseerd die deelnemers voorbereidt op het ondenkbare: cyberaanvallen.

Het is niet zomaar een bijeenkomst, maar een diepgaande duik in de complexe wereld van cyberdreigingen. De deelnemers krijgen de kans om in de huid te kruipen van een bedrijf in crisis, zonder de echte chaos. Onder leiding van Vaisha Bernard, Cyber Expert, worden de fijne kneepjes van het vak bijgebracht.

Maar het blijft niet bij simuleren en leren. Bedrijven als Thales en ASML, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de tech-industrie, zullen hun ervaringen en inzichten delen. Een unieke kans om van de besten te leren.

Waarom dit evenement in Hengelo? Het antwoord is eenvoudig: er is een groeiende behoefte aan kennis over cyberveiligheid. Zo wel leden van VMO als andere professionals uit de maakindustrie in de regio kunnen van deze workshop profiteren. In een tijd waarin digitale veiligheid voorop staat, biedt deze workshop praktische handvatten om bedrijven weerbaarder te maken.

Voor iedereen die zich afvraagt hoe je je het beste kunt wapenen tegen cyberdreigingen, lijkt 28 september een datum om in de gaten te houden.

Vorig bericht Windesheim installeert lector Netwerken voor circulaire economie
Volgend artikel TransHeroes investeert in online platform

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijOverijssel

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen