Naamswijziging

Naamswijziging Prefab Hout Constructies Hardenberg

Hout Constructies Hardenberg, specialist in prefab elementen, kondigt met trots haar nieuwe naam aan: Elementem

Naamswijziging Prefab Hout Constructies Hardenberg

Hardenberg,
Hout Constructies Hardenberg, specialist in prefab elementen, kondigt met trots haar nieuwe naam aan: Elementem. Vanaf vandaag zal het bedrijf verder gaan onder deze nieuwe naam. Naast de naam is ook het logo en de uitstraling vernieuwd.

Elementem blijft dezelfde betrouwbare partner voor op maat gemaakte oplossingen die het bouwproces versnellen en vereenvoudigen, maar met een vernieuwde uitstraling en energie. We zijn vastbesloten om onze klanten te blijven voorzien van duurzame en kwalitatieve oplossingen, terwijl we streven naar continue verbetering.

Louis Camps, algemeen directeur Wonen bij JAJO: “Nieuwe naam, nieuwe energie! Met trots presenteren we Elementem. Als Elementem blijven we toegewijd aan het leveren van snelle, duurzame oplossingen die het verschil maken voor onze klanten. Samen bouwen we aan een gelukkige toekomst, element voor element.”

De voordelen van prefab elementen

Bij Elementem maken we onder andere houtskeletbouwwanden, trappen en dak elementen in onze eigen timmerfabriek. Deze prefab elementen maken het mogelijk om een woning zo snel en eenvoudig mogelijk wind- en waterdicht te krijgen. Zo kunnen we sneller voldoen aan de woningvraag en maken we nog meer bewoners blij met hun nieuwe huis.

Samenwerking met onze zusterbedrijven

Elementem is een belangrijk onderdeel binnen JAJO en werkt nauw samen met haar zusterbedrijven. Door de krachten te bundelen met Janssen de Jong Bouw en Van Zanten Bouw, leveren wij niet alleen hoogwaardige prefab elementen, maar ook waardevolle inzichten en ondersteuning bij de levering en montage. Deze samenwerking zorgt ervoor dat we efficiënt kunnen inspelen op de wensen van onze klanten en samen bouwen aan innovatieve en duurzame woonoplossingen.

Met de naamswijziging naar Elementem versterken we onze positie binnen de sector en blijven we ons inzetten voor een betere en gelukkigere toekomst voor iedereen. Let’s build happiness!

Vorig bericht Univé en FC Twente gaan samen verder
Volgend artikel Univé Oost neemt Kaplan Adviesgroep in Almelo over

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijOverijssel

INTERVIEW WIJBUSINESSNIEUWS

Als solopreneur heb je geen beperkingen