Van onze partner

Extra verkoopdagen stoffen, garens en meubilair Textielfabriek Van den Acker

De vraag naar extra verkoopdagen is gigantisch


Gemert
Van donderdag 26 september tot en met zaterdag 28 september zal er gedurende drie dagen nog een uitverkoop plaatsvinden van de nog voorradige textielstoffen, garens, diverse (kantoor) meubilair en ICT-apparatuur bij de textielfabriek Van den Acker in Gemert. Bij deze verkoopdagen worden nog niet eerder getoonde stoffen, interne opberg en transportmiddelen, paternosters en machines ter verkoop aangeboden.

Kijk ook: Catalaanse firma koopt 200 jaar oude gefailleerde textielfabriek

Sinds de overname van alle activa afgelopen oktober door de firma IAG-International Auction Group (kantoren in Barcelona en Maastricht) is nog geprobeerd een eventuele (gedeeltelijke) doorstart in Gemert te verwezenlijken. Mogelijke kandidaten hiervoor zijn afgehaakt heeft Guillaume de Bode, verantwoordelijk manager van IAG, bevestigd. Hiermee komt helaas een einde aan een tijdperk van een historische fabrikant van textielstoffen in Gemert.

Inmiddels zijn sinds december diverse productiemachines verkocht naar andere textielfabrieken in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Turkije, Tunesië en India.

Momenteel worden afrondende gesprekken gevoerd over de verkoop en demontage van de ververij, spanraam en wasserij. Afgelopen maanden zijn er enkele verkoopdagen geweest voor met name particuliere kopers van de unieke Van den Acker textielstoffen en de voorradige kantoormeubels, etc. Bij de verkoopdagen in augustus hebben vele klanten gevraagd deze dagen te herhalen. Daarom wordt nog een keer de gelegenheid geboden om tegen zeer interessante prijzen de restvoorraden stoffen, kantoor- en werkplaatsinrichting, garens, interne opberg- en transportmiddelen, paternosters en diverse decoratie-spullen te kopen.

Dagen: donderdag 26 september, vrijdag 27 september en zaterdag 28 september van 10.00 – 18.00 uur. Adres: Schoolstraat 18 in Gemert.

Vorig bericht TransHeroes investeert in online platform
Volgend artikel V.O.F. Van Zijl in Hengelo failliet

Nu op WijOverijssel