HR

VolkerWessels zoekt collega’s pitstraat Dutch Grand Prix

Unieke vrijwilligersjob voor technische aanpakkers

VolkerWessels zoekt collega's pitstraat Dutch Grand Prix

Rijssen,
VolkerWessels is vandaag een wervingscampagne gestart voor de unieke functie van ‘Technical Pitlane Assistant’ tijdens de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022, op 2, 3 en 4 september op CM.com Circuit Zandvoort. De geselecteerde kandidaten werken drie dagen als vrijwilliger in de pitstraat tussen de Formule 1 teams en de coureurs en zijn onderdeel van Team VolkerWessels. VolkerWessels zoekt collega’s pitstraat Dutch Grand Prix. Geïnteresseerden kunnen tot 20 juni solliciteren via www.werkenbijvolkerwessels.nl/pitlane.

Het werkterrein van de Technical Pitlane Assistant bevindt zich midden in de actie: de pitstraat. Tussen de racesessies door, gedurende een vrije training of tijdens de kwalificatie worden de F1 auto’s. Hier op gewicht en andere technische aspecten beoordeeld. Het is de taak van de Technical Pitlane Assistant om de wagens op een veilige manier te manoeuvreren. Richting de weegschalen in de FIA pitboxen en te assisteren bij andere werkzaamheden in de pitstraat. De gekozen kandidaten krijgen in aanloop naar het event een opleiding en een officiële KNAF licentie. Waarmee ze bevoegd zijn om als official in de pitstraat te werken.

Alfred Vos

CEO van VolkerWessels: “Het is geweldig dat we als één van de hoofdsponsors van de Dutch Grand Prix ook dit jaar deze spectaculaire functie kunnen aanbieden. Vorig jaar hebben we al gezien dat dit voor heel veel mensen een droombaan is op het snijvlak van techniek en topsport. Voor deze rol zoeken we teamplayers die energie krijgen van snelheid, dynamiek en het gevoel dat het ergens om gaat. Echte talenten die gestructureerd en gefocust zijn en een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebben. Dit zijn ook precies de kwaliteiten die bij veel van onze andere vacatures passen. Dus voel je je aangesproken, pak deze kans en wie weet blijft het niet bij ‘drie fantastische dagen’!”

Team VolkerWessels

VolkerWessels zoekt collega’s pitstraat Dutch Grand Prix. VolkerWessels is Official Event Supporter van de Dutch Grand Prix. De Technical Pitlane Assistant maakt deel uit van Team VolkerWessels, een groep van honderden enthousiaste VolkerWessels collega’s die zich, naast hun dagelijkse werk als uitvoerder, werkvoorbereider, vestigingsdirecteur of receptionist, tijdens de Dutch Grand Prix drie dagen als vrijwilliger inzetten op het circuit.

Vorig bericht Cyberveiligheid in de spotlight: Overijssel host leerzame workshop
Volgend artikel TransHeroes investeert in online platform

Bestel nu de beste boeken over Ondernemerschap!

Via onze partner managementboek.nl

Nu op WijOverijssel